Ik ben Debby Aben. Debby Aben Sinds 2002 de trotse eigenaar van dierencentrum “Ommehof”.
Voorheen heb ik verschillende jaren gewerkt bij een hondenpension / trimsalon in Venlo.
En na enige jaren ervaring opdoen ben ik voor mezelf begonnen.
Ook heb ik een aantal jaren met veel plezier gehoorzaamheidstraining gegeven bij KC Venray eo.
Na de komt van ons eerste kind Stef, in 2009, ben ik daarmee gestopt.
3 Jaar later werd onze dochter Maud geboren en daarmee ons gezin compleet.
Samen met mijn partner Marijn en de kinderen hebben wij verschillende honden.
Af en toe fokken wij een nest met onze bullmastiffs onder de naam "The Nightshift's".
Al met al een druk bestaan waar ik niet zonder zou willen.

Hallo, mijn naam is Brigitte van Cleef. Brigitte van Cleef Ik ben in Blerick-Venlo geboren en opgegroeid.
Na de middelbare school ben ik mbo dierverzorging niveau 4 gedaan in Horst. Tijdens deze 4 jaren heb ik veel stageplekken gehad en veel ervaring opgedaan. Op een stageplek in Venlo leerde ik Debby en Bianca kennen. Na dat ik mijn opleiding afgemaakt heb ben ik een jaar bij een geitenmelkerij gaan werken. Totdat oud collega Bianca mij tipte dat ze bij Ommehof nog personeel zochten.
Ik ben toen voor 16 uur begonnen en nu werk ik 25 uur.
Ondertussen werk ik al sinds 2008 bij Debby en heb het er nog steeds heel erg naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde. Zo verzorg ik de honden in pension en zo sta ik weer een hond te trimmen. We zijn een hecht team maar dat komt ook omdat we al zo lang samenwerken. Hopelijk zullen er nog vele jaren “samen”volgen. Wie weet tot snel!
Mijn naam is Geertje Peskens. Geertje Peskens Sinds mijn vroege jeugd ben ik al gek op dieren, de opleidingskeuze was dan ook snel gemaakt. In 2013 studeerde ik af aan het Helicon College in Helmond en al snel ging ik aan het wek bij en dierenpension. Een heel leerzame tijd, maar helaas kon ik hier niet helemaal mijn plekje vinden. Ik besloot te stoppen bij dit bedrijf en een nieuwe start te maken. Zo kwam ik aan het werk bij de Pers Place in Weert. Om mijn kennis te verbreden besloot ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur te volgen aan het HACR in Roermond, deze heb ik in november 2019 afgerond. Tijdens deze opleiding vond ik een baan bij een dierenasiel in Eindhoven. Hier heb ik met enorm veel plezier gewerkt en veel geleerd. Het was prachtig werk, maar door de vele verdrietige verhalen van de dieren ook zwaar. Na veel succesbolle herplaatsingen en mooie ervaringen besloot ik dan toch te stoppen. Al snel kwam ik uit bij een vacature voor medewerker Dierverzorging bij Dierencentrum Ommehof. Ik was meteen enthousiast en na een leuk gesprek en succesvolle meeloopdag werd ik in januari 2020 verwelkomd in het Ommehof team. Ik voel me hier erg op mijn plek en hoop nog vele jaren samen met dit team voor alle lieve vakantiegangers te mogen zorgen. Wie weet tot snel!

Hallo, mijn naam is Anouk van den Muijsenberg, Anouk van den Muijsenberg
Ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Na mijn middelbare school ben ik MBO Dierverzorging en Management niveau 4 gaan studeren in Barneveld. Hierna heb ik HBO Diergezondheid en management afgerond. Tijdens deze opleiding was ik werkzaam bij een dierenspeciaalzaak. Later ben ik gaan werken als trainer van blindengeleidehonden bij Gaus Assistentie honden. In mijn vrije tijd ben ik instructeur bij stichting de Brabantse Werkhond, waar ik vanaf 2003 al actief ben. Hier verzorg ik trainingen op het gebied van gehoorzaamheid en behendigheid. Momenteel woon ik samen met mijn vriend en border collie in Zetten. Daarbij ben ik vanaf november 2019 werkzaam bij Dierencentrum Ommehof, waar ik mij zeer goed vermaak met mijn leuke, gezellige collega’s en de vele verschillende honden. Het mooie van dit werk vind ik dat je te maken krijgt met veel verschillende rassen en vooral met wisselende karakters.