Ik ben Debby Aben. Debby Aben Sinds 2002 de trotse eigenaar van dierencentrum “Ommehof”.
Voorheen heb ik verschillende jaren gewerkt bij een hondenpension / trimsalon in Venlo.
En na enige jaren ervaring opdoen ben ik voor mezelf begonnen.
Ook heb ik een aantal jaren met veel plezier gehoorzaamheidstraining gegeven bij KC Venray eo.
Na de komt van ons eerste kind Stef, in 2009, ben ik daarmee gestopt.
3 Jaar later werd onze dochter Maud geboren en daarmee ons gezin compleet.
Samen met mijn partner Marijn en de kinderen hebben wij verschillende honden.
Af en toe fokken wij een nest met onze bullmastiffs onder de naam "The Nightshift's".
Al met al een druk bestaan waar ik niet zonder zou willen.

Hallo, mijn naam is Brigitte van Cleef. Brigitte van Cleef Ik ben in Blerick-Venlo geboren en opgegroeid.
Na de middelbare school ben ik mbo dierverzorging niveau 4 gedaan in Horst. Tijdens deze 4 jaren heb ik veel stageplekken gehad en veel ervaring opgedaan. Op een stageplek in Venlo leerde ik Debby en Bianca kennen. Na dat ik mijn opleiding afgemaakt heb ben ik een jaar bij een geitenmelkerij gaan werken. Totdat oud collega Bianca mij tipte dat ze bij Ommehof nog personeel zochten.
Ik ben toen voor 16 uur begonnen en nu werk ik 25 uur.
Ondertussen werk ik al sinds 2008 bij Debby en heb het er nog steeds heel erg naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde. Zo verzorg ik de honden in pension en zo sta ik weer een hond te trimmen. We zijn een hecht team maar dat komt ook omdat we al zo lang samenwerken. Hopelijk zullen er nog vele jaren “samen”volgen. Wie weet tot snel!
Linda van de Crommert
Hallo, Ik ben Linda van de Commert, 30 jaar jong en opgegroeid in het brabantse Eindhoven maar de liefde liet mij circa 4 jaar geleden naar Siebengewald, Limburg verhuizen waar ik nu heel fijn woon op het platteland met mijn vriend, 2 stiefzoontjes en onze ‘Boheemse herder’ Ben.

Opgegroeid met honden thuis en gedurende de jaren ook veel ervaring mogen opdoen tijdens velen verre reizen in diverse dierenasiels en hulpcentra in verschillende omstandigheden bleef altijd de wens kriebelen om dagelijks te mogen werken met honden. In het voorjaar van 2022 heb ik de sprong gewaagd om ‘eens’ te solliciteren in een ander vak dan ik eerder voor geleerd was (massagetherapeute)

Mijn enthousiasme werd opgemerkt door Debby en ik mocht snel beginnen en onderdeel worden van ‘team Ommehof’. Momenteel leer ik met veel plezier al bijna 2 jaar parttime de fijne kneepjes van het vak door mijn fijne collega’s. Ook ben ik een cursus in trimmen aan het volgen en als deze is afgerond ga ik graag door voor de volledige opleiding trimster.

Iedere werkdag al vroeg in de ochtend begroet worden door de vele lieve, enthousiaste verschillende honden drukt meteen een geweldige stempel op de dag en het fysieke werk afwisselend met dat geen enkele dag hetzelfde is maakt mijn werk iedere dag weer leuk!

Enne, dat ik lang een massagetherapeut ben geweest vinden alle honden totaal niet erg, die genieten wel van al die knuffels tussendoor. 😊 Hopelijk tot ziens als uw hond bij ons op vakantie komt!

Nathalie Buhler
Hallo, mijn naam is Nathalie Buhler, Ik ben geboren in Goes( provincie Zeeland) en wij zijn met het gezin in 2018 verhuisd naar het mooie Brabant. Mijn ouders hadden de droom om een minicamping met kattenpension te starten en wij gingen met 3 van de vier kinderen mee.
Na de verhuizing ben ik begonnen met mijn opleiding op Yuverta in Nijmegen met de opleiding dier en gedrag niveau 3 en gelijk op zoek gegaan naar een stageplaats en vond meteen Dierencentrum Ommehof. Daar ging ik dan, met een A4 vol info over mezelf, langs om te vragen of ik stage mocht lopen. Ik heb 10 weken stage gelopen en na mijn stage ben ik aan de slag gegaan als weekend-vakantiehulp. Daarna ben ik gevorderd naar vaste kracht en momenteel werk ik 4 dagen per week, daarnaast trim ik thuis bij mijn ouders ook nog 1 a 2 dagen.
Naast mijn niveau 3 opleiding heb ik ook nog 2 opleidingen behaald bij Aeses Barneveld, Besluithouder Hond en Kat niveau4 en Honden Trimopoleiding module 1, 2A,en 2B. Nu heb ik werk met variatie van de honden in pension en het trimmen van honden, met enorm leuke collega´s die er altijd zijn met en voor de honden.